Enjoy Life!!!!好好享受人生!!!

" What you do today is important because you are exchanging a day of your life for it!"  

I saw this sentence online.  To certain extent, I agree with it since we are not sure if there is only once for us to exist on this world.

 Always keep happy and positive!  Treasure each happy moment!!! 

在網上發現以下語句:

「因為你是用生命中的一天換取今天,故今天做過甚麼是重要的!」某程度上,我是認同此話語因為誰也未能確定有沒有來世……

常保持快樂心情及正面的思想! 珍惜每刻快樂時光!

P1020094altered

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s